Stefan Bloemberg
Oprichter Bloemberg Media
info@bloembergmedia.nl
06 – 17 122 146

Over ons.

Bloemberg Media is uw partner voor drukwerk en digitale media. Of het nu gaat om het bouwen van een website, ontwerpen van folders of drukken van geboortekaartjes, Bloemberg Media zorgt ervoor dat u de juiste mensen bereikt.

Vanuit Zevenaar werken we in de Liemers en ver daarbuiten aan de zichtbaarheid van uw merk. Bloemberg Media levert producten die zorgen voor een sterke presentatie en een heldere boodschap. Dat geldt zowel voor het bouwen van een duurzaam merk als voor tijdelijke acties en campagnes. Een persoonlijke aanpak, maatwerk en klantgerichtheid staan daarbij voorop. Bloemberg Media is bovendien gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops. Door een ruime ervaring van het creëren van websites en webshops kunnen wij u net dat beetje meer bieden.

Bloemberg Media is opgericht door Stefan Bloemberg. Hij heeft Communicatie en Multimedia Design gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem Nijmegen (HAN) en kent de regio als geen ander. Al tijdens zijn studie deed hij waardevolle ervaring op in het vakgebied. Zijn technische vaardigheden omvatten onder meer Photoshop, Illustrator, InDesign, DTP en CMS systemen (o.a. WordPress).

Marleen
Backoffice medewerker
marleen@bloembergmedia.nl

Marleen werkt sinds
2015 bij Bloemberg Media.
Zij is de drijvende kracht achter de schermen bij Bloemberg Media.